Omgeving

Goede ligging

Hof van Bernadotte is gelegen aan de rand van Meerwijk, gunstig gelegen nabij een prachtig natuurgebied. Een wijk, waar het prettig wonen en leven is. De ligging t.o.v. uitvalswegen en openbaar vervoer (o.a. richting Amsterdam en Schiphol) is zeer gunstig. De buslijn Zuidtangent verbindt het centrum van Haarlem via Schalkwijk met Schiphol en Amsterdam.

Voorzieningen

Op loop- en fietsafstand bevinden zich winkels, sportvoorzieningen, restaurantjes en scholen. Ook de natuur is dichtbij, met veel speelvoorzieningen voor de kinderen. Niet ver van Hof van Bernadotte vindt u bijvoorbeeld de Meerwijkplas en de Poelbroek, een prachtig natuurgebied. Direct achter het Hof van Bernadotte is ook een mooie speelplek voor kinderen.

Alles dichtbij

Het overdekte winkelcentrum Schalkwijk met ruim 120 winkels ligt op 10 minuten lopen. U vindt er alles voor uw dagelijkse boodschappen en nog veel meer. Dit winkelhart krijgt in de nabije toekomst een nieuwe, dynamische invulling. Een gezellige ontmoetingsplek met terrassen, trendy cafés, grote bomen en wellicht een theater en bioscoop. Even een filmpje pakken, shoppen of een bezoekje aan één van de gezellige markten. Het bruisende centrum van Haarlem is maar een klein stukje fietsen.

 

Menu